Prin specialistii sai SC Triton Security SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora.

SC Triton Security SRL proiecteaza si implementeaza sisteme de securitate atat pentru obiective de dimensiuni medii si mici (locuinte, magazine, birouri, depozite), cat si pentru obiective de dimensiuni mari si necesita un inalt grad de securitate (domeniul bancar, domeniul industrial, domeniul militar).

Prin specialistii sai SC Triton Security SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora.

Prin solutiile propuse, urmarim si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra ceea ce duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra. Va garantam ca o investitie bine structurata care in aparenta pare a fi foarte costisitoare pentru dumneavostra, de fapt inseamna o incalculabila “deocamdata” economic prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii.

Proiectarea si implementarea sistemelor are la baza obtinerea unor solutii complete de securitate SC Triton Security SRL oferind consultanta, analiza de risc, proiectare, instalare pentru o gama larga de servicii :

Triton Security
Triton Security sisteme de alarma

Sisteme de alarma contra efractiilor:

Paza si protectia bunurilor dumneavoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi Sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata. Toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

Sisteme de protectie perimetrala:

Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrale. Avertizarea poate fi Sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta.

Triton Security sisteme de protectie perimetrala
Triton Security sisteme de alarma

Sisteme de alarma contra incendiilor:

Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului.
Aproape fiecare oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipienta. Avertizarea este Sonora si luminoasa, locala sau la distanta. Aceste sisteme pot declansa si stingerea automata a incendiului.

Sisteme de stingere automata a incendiilor:

Pentru o eficienta maxima a sistemelor de combatere si stingere a incendiilor se folosesc procedee de intrerupere a arderii sau de stingere a incediilor, care sunt procese fizice sau chimice, aplicate prin actiuni succesive, care in final trebuie sa conduca la incetarea arderii.

Triton Security sisteme de protectie perimetrala
Triton Security sisteme de alarma

Sisteme de control acces si pontaj:

Sisteme prin care accesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.

Sisteme de supraveghere video:

In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis (CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii.
Stocarea informatiilor poate fi facuta local (sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta.

Triton Security sisteme de protectie perimetrala
Triton Security sisteme de alarma

Sisteme de interfonie/videointerfonie:

Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Sisteme de automatizare:

S.C Triton Security SRL. ofera clientilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe , care pot fi corelate cu sistemele de securitate ( usi, porti actionate electric ).

Triton Security sisteme de protectie perimetrala

Aveti nevoie de ajutor pentru imbunatatirea sigurantei?

Contactati-ne. Departamentul nostru tehnic este pregatit pentru indeplinirea dorintelor dumneavoastra!