TRITON SECURITY

Politica de confidentialitate

In calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.tritonsecurity.ro, respectam caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. Politica de confidentialitate pe care o practicam, tipurile de informatii pe care le colectam de la clientii nostri, modul si scopul in care noi utilizam aceste informatii pe care ni le furnizati in mod deliberat, expres si cu un anumit scop.

Site-ul www.tritonsecurity.ro este proprietatea SC Triton Security SRL, cu sediul in Turda, Str. Stefan cel Mare nr. 57 A si nu foloseste cookie-uri.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Vom utiliza datele personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor de contact numai pentru scopul în care au fost colectate.

  • pentru a va trimite informatii referitoare la serviciile pe care noi le oferim si pe care dumneavoastra le-ati solicitat;
  • pentru a va pune la curent cu modificari legislative in domeniu;

Cui transmitem datele tale personale?

Datele cu caracter personal pe care le colectam, pentru a lua legatura cu tine, nu sunt transmise catre nici o alta terta persoana cu exceptia cazurilor in care acest lucru ne este solicitata de catre o autoritate de stat.