Concepute pentru a detecta tentativele de efractie la nivelul perimetrului obiectivului protejat. Permit detectia incipienta a tentativelor de efractie si urmarirea intrusilor dupa patrunderea în obiectiv, pe zone, prin transmiterea alarmei catre sistemele finale de receptie a semnalelor.

Cum pot fi protejate persoanele, bunurile materiale mobile si imobile, spatiile mari sau cum poti vedea ce s-a intamplat ieri in firma ta? Raspunsul este foarte simplu, un concept pe care toata lumea il cunoaste, sistemul de televiziune cu circuit inchis sau mai pe scurt SUPRAVEGHERE VIDEO.

Incendiul este un fenomen complex, cu caracter aleator si evolutie necontrolata. Prin formele sale violente de manifestare incendiul reprezinta un permanent pericol pentru om si pentru valorile materiale. Ati facut minimul necesar pentru preintampinarea unor evenimente, cum ar fi incendiul?

Identificarea persoanelor se poate face fie cu carduri cu cod de bare sau carduri magnetice (varianta economica), fie cu carduri de proximitate (varianta standard), ori cu carduri de proximitate inteligente, amprenta digitala sau amprenta irisului (varianta de maxima siguranta).

Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrale. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta.

Presupune servicii de monitorizare electronica si interventie 24/7

Paza si protectia bunurilor cu ajutorul persoanelor calificate

Evaluarea de risc la securitatea fizica este conditia strict